Les entrades de Moros i Cristians, sense mascaretes per als festers

Les entrades de Moros i Cristians, sense mascaretes per als festers

El president de la Generalitat ha anunciat aquest dilluns que l'evolució de la pandèmia permetrà que els participants de les entrades de Moros i Cristians no hauran de portar mascareta. Només en els actes amb aglomeracions com ara masccletades, cant d'himnes o ambaixades. Tot, pendent de com avancen les coses. Dilluns es revisarà l'obligatorietat del passaport covid i de la lmitació d'aforaments.

En principi, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha fet referència a les Falles i la Magdalena, però també ha respost a una pregunta concreta sobre els Moros i Cristians. I açò és el que hem de saber, sempre amb precaució:

-Els participants de les desfilades no hauran de dur mascareta.

-El públic, en principi, sí

-La mascareta serà obligatòria en esdeveniments amb aglomeració: Entenem que en el dia dels músics, l'aparició i les ambaixades.

-No hi ha aforament controlat per als esdeveniments festers tal com va passar amb l'adoració de la cavalcada dels Reis, on només van poder accedir-hi un nombre tancat de persones. Això assegura un cant de l'himne de Festes i una aparició de Sant Jordiet, plenes.

-Els dinars hauran de ser preferiblement en carpes, que hauran d'estar ventilades. I dins, caldrà dur mascareta.

-En revetles, conjunts musicals i festes, quan no s'estiga consumint, caldrà dur mascareta.

Dilluns s'anunciaran les novetats sanitàries. Principalment, l'eliminació del passaport covid i l'aforament dels locals de les filaes.

 

Font: "https://www.aramultimedia.com", 16 de Febrer 2022

Compartir: