Nova Web Filà Ligeros

Nova Web Filà Ligeros

Benvingut a la nova pàgina web de la Filà Ligeros !!!!

Des de la Junta Directiva de la *Filá Lleugers, vos convidem a tots els integrants de la filá a visitar la nova web, completament adaptada a les noves tecnologies. Ha sigut un esforç que esperem que es veja guardat en el grat general.

Una abraçada a tots i "*visquen els Ligeros i Visca Sant Jordi"

 

Vols accedir a l'àrea privada com a membre de la Filà?

Per a accedir és realment senzill, simplement has de punxar sobre l'apartat "Area Privada", situat en la part superior esquerra:

 

 

La pàgina web et demanarà en aquest moment un correu electrònic i una contrasenya:

 

En el cas que siga la primera vegada que desitges accedir a la nova web, i no tingues contrasenya, has de punxar sobre l'opció "Recordar Contrasenya", amb el que el sistema et mostrarà la següent opció:

 

 

En el correu, has d'indicar el correu amb el qual estaves donat d'alta en la web antiga, amb el que el sistema et manarà una contrasenya al correu indicat amb la qual podràs accedir. Una vegada estigues dins de l'àrea privada, podrà modificar aquesta contrasenya per una personalitzada.

 

Tens problemes per a accedir a l'àrea privada de la pàgina web?

Posa't en contacte amb l'administrador enviant un correu a info@filaligeros.es indicant el teu problema, i en la major brevetat possible l'intentarem solucionar.

 

Compartir: