Com veuran més avant, la nostra Filà va ser constituïda amb el fi primordial de prendre part activa en la representació de la festa de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi de la nostra ciutat, en la qual participa de forma plena en el ban moro des de l'any 1873.

Esta web pretén acostar la nostra agrupació a tots els que la visiten, de la manera més amena i interessant possible i donar-la a conéixer en els seus aspectes festius, tradicionals i organitzatius més significatius. La nostra intenció és que, a més, servisca de vincle d'unió entre els que componem la Filà, actuant com a mitjà de comunicació tant a nivell intern com de cara a l'exterior.

En ella podran trobar la nostra història des dels seus inicis fins als nostres actes més destacats, així com les nostres notícies més actuals i una bona quantitat de fotografies de totes l'èpoques i enllaços amb altres webs amigues que poden resultar del seu interés, sempre en relació amb les festes de Moros i Cristians d'Alcoi.

 

Ligeros Puertas Abiertas

 

A fi d'augmentar el nostre fons històric, els preguem que si disposen de fotografies, records o articles relacionats amb la nostra Filà i desitgen que formen part del mateix, es posen en contacte amb nosaltres, assegurant-los que posarem tot per la nostra part per a donar-los el tractament més adequat.

Els agraïm l'atenció que ens dispensen i els demanem que si tenen algun dubte sobre els continguts d'esta pàgina utilitzen el formulari de contacte, que també posem a la seua disposició, i intentarem satisfer la seua curiositat.