Pedro Luis Riaza Llinares, que va representar la figura del nostre patró l'any 1976, coincidint amb la celebració del VII Centenari, ha sigut fins hui, l'últim Ligero que va ostentar l'honor de representar la figura de Sant Jordiet. Va lluir un vestit dissenyat per Alejandro Soler amb un disseny molt bonic i innovador.  Casc i cuirassa de cuir amb  preciosos dibuixos, amb xicotetes peces de metall i túnica de color blau. Un vestit molt espectacular segons cròniques de llavors.

 

 

 

 

José Remigio Giner Pastor, Fester i fill de Fester, va tindre el privilegi de vestir i representar el càrrec de Sant Jordiet en 1968. Un disseny amb una orfebreria molt elaborada i realitzada en uns tallers de València, llueix una capa mes llarga de l'habitual per a l'època.

 

 

 

 

Antonio Romeo Candela va ser el xiquet que va acompanyar a Fila Ligeros en els anys 1912 i 1913, amb un vestit dissenyat pel pintor alcoià Fernando Cabrera Cantó. No sabem si  era fill d'algun membre de la Filà o un xiquet de la beneficència.

 

 

 

 

Rafael  Candela Moltó va tindre l'honor doble de ser el primer xiquet de la nostra Filá a representar la figura de Sant Jordiet, i ser el primer fester de Filá mora que ho feia. Va ser en els anys 1906, 1907 i 1908. Fill del Primer Tro de l'època Sr. Rafael Candela.